Samen werken aan onze droom!

Wij hebben bij Subyt een mooie droom voor ogen. ‘Een publieke sector waar mensen vol energie en met plezier hun werk doen en daarmee een bijdrage leveren aan een mooiere maatschappij.’ Dit klinkt misschien wat zweverig en vanzelfsprekend. Maar vanzelfsprekend is dit allerminst. Recent onderzoek laat zien dat 45% van de mensen in de publieke sector aangeeft onder grote druk te staan en verkrampt bezig te zijn om te overleven. Met alle gevolgen van dien: een laag energieniveau, hoog ziekteverzuim, etc. Schrikbarende cijfers die aantonen dat hier nog veel te winnen valt.

Het realiseren van onze droom kunnen we natuurlijk niet alleen. Daar hebben we onze vakmensen en opdrachtgevers keihard bij nodig. Partnership en samenwerking zijn hierbij toverwoorden. Wij zien een partnership als een toegewijde en stabiele relatie tussen twee partijen die voor een langere termijn wordt aangegaan, waarbij beide partijen geven en nemen. Maar altijd met oog voor elkaars belangen.

Vacature Docent Engels

Samenwerkingsvormen

Optie 1: Detacheren

Bij een detachering gaat het om inlenen van personeel van een derde partij net als bij uitzenden. Verschil met uitzenden is dat de gedetacheerde werknemer een formele arbeidsrelatie met de opdrachtgever heeft. In de overeenkomst is vaak een urengarantie besproken, daarnaast heeft de overeenkomst een duidelijke einddatum. De gedetacheerde krijgt een aantal uur op papier en wordt doorbetaald zelfs wanneer er geen werk is. Daarnaast komt de overeenkomst niet zomaar tot een eind. Een gedetacheerde heeft daarom meer zekerheid dan een uitzendkracht.

Vacatures Jeugdzorg

Optie 2: DETA-vast

De kandidaat krijgt eerst een tijdelijke aanstelling bij Subyt. Na een afgesproken periode treedt de kandidaat kosteloos in dienst bij de opdrachtgever. Een kandidaat wordt ingeschaald volgens de desbetreffende CAO.

Vacatures sociaal domein

Optie 3: Uitzenden

Dit is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan jullie ter beschikking stellen. Subyt is formeel werkgever, jullie hebben leiding en toezicht. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij Subyt. Uitzenden is ideaal als je een team wilt uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Maar ook voor het opvangen van onverwachte piek in je personeelsbehoefte of het tijdelijk vervangen van een zieke medewerker. Jullie betalen alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Wel biedt deze optie minder zekerheid voor zowel opdrachtgever als professional, omdat beide partijen het contract met een korte opzegtermijn mogen ontbinden.

Onderwijs professionals

Optie 4: Werving & Selectie

In de huidige arbeidsmarkt waar goed personeel schaars is, neemt onze dienst werving en selectie verder toe. Vooral mensen met unieke vaardigheden of specifieke kennis worden in toenemende mate direct in vaste dienst genomen door onze opdrachtgevers. Subyt zoekt de kandidaat; jullie regelen het contract en alles rondom het werkgeverschap. De concrete invulling is aan jullie en jullie nieuwe werknemer. Jullie betalen ons slechts een fee voor bemiddeling.

Vul hier je gegevens in, dan nemen we contact met je op.

  Hoe gaan we te werk

  Inventarisatie

  De inventarisatie van de vacature is voor ons een belangrijke fase. We luisteren en vormen ons een beeld van jullie wensen. Deze inventarisatie is essentieel om een succesvolle match te maken. Niet alleen de juiste kennis en vaardigheden, maar iemand die echt binnen jullie organisatie en team past.

  Reactieve werving

  • Plaatsen van vacature op de www.subyt.nl
  • Plaatsen van vacature op jobboards
  • Plaatsen van vacature op LinkedIn
  • Plaatsen van vacature binnen onderwijs gerelateerde groepen.

  Proactieve werving

  • Onze eigen kwalitatieve database benutten
  • Onze LinkedIn connecties en groepen benaderen en inschakelen
  • Ons netwerk inzetten bij de zoektocht
  • Headhunting search via linkedIn, diverse jobboard.

  Vul hier je gegevens in, dan nemen we contact met je op.