Vacatures Sociaal Domein

Met jonge of oudere mensen, als behandelaar of achter de schermen. Iedere werknemer in het sociaal domein is uniek en essentieel. Jij hebt besloten jouw talenten in te zetten voor de ontwikkeling van anderen. Subyt heeft oog voor jouw talenten en ambities en helpt je aan een mooie baan waarmee jij kunt groeien en bloeien in bijvoorbeeld de jeugdzorg.

De bevlogen consultants van Subyt zijn altijd opzoek naar de beste banen. Deze pagina verandert dus regelmatig. Staat de perfecte vacature er nog niet tussen, blijf je graag op de hoogte of wil je iets vragen? Neem contact met ons op of schrijf je meteen in!

Schrijf je in
Toon filter

Jij werkt in het sociaal domein omdat je hart hebt voor de ontwikkeling van mensen. Subyt heeft oog voor jou. Wat als werkstress je passie en plezier overschaduwt? Even stil staan… 

Subyt biedt ruimte om je motivatie te vieren. Vanuit de filosofie van WorkLife Design bieden wij professionele begeleiding om je ambities waar te maken. Onze coaches helpen je de perfecte balans te vinden in je leven én werk. Dit doen we door te onderzoeken wat je kan, wat je wil en waar jij energie van krijgt. Gebruik je talenten, ken je grenzen, durf te kiezen en neem verantwoordelijkheid. Want de waarde van je werk zit in jezelf! Ons motto: zo wil je werken.

Benieuwd? Wij leren je graag kennen. Laat je gegevens achter, dan nemen we gauw contact met je op. 

Maartje Hendriks

Recruiter Jeugdzorg

Recruiter Sociaal Domein

Heb je toch nog vragen?
Bel of mail me dan even!

+31 682067841

maartje@subyt.nl

Bas Kingma

Recruiter Jeugdzorg

Recruiter Sociaal Domein

Heb je toch nog vragen?
Bel of mail me dan even!

+31 643369430

bas@subyt.nl

Nieuwsbrief

Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures.