/ Zo wil je werken

Gemeente in Noord Nederland

Teamleider Participatie

Sector: Sociaal Domein

Hoe is je spagaat? Wij zoeken namelijk een Teamleider zich senang voelt in de positie tussen een groot, zelfsturend team en de directie / politiek in. En dat alles in het turbulent opwindende werkveld van Werk en Inkomen van een gemeente.

Heel goed, je leest verder. Hier draai je je hand niet voor om. Sterker nog: je hebt er zin in!

Voor de tactische en operationele aansturing van een groot team enthousiaste medewerkers die gezamenlijk uitvoering geven aan de Participatiewet zijn wij op zoek naar een Teamleider. De functionele aansturing ligt bij andere collega’s en je laat in vertrouwen de leest bij de schoenmaker. Je bent namelijk een dienend en inspirerend leider met probleemoplossend vermogen die gelooft dat samenwerken de duurzaamste weg naar het doel is. 

Naast het geven van leiding ben je een ster in het onderhouden van relaties en netwerken. Je vertaalt moeiteloos relevante maatschappelijke en politieke ontwikkeling naar beleid en het resultaat daarvan is heldere en visionaire managementinformatie waarop gebouwd kan worden.

Klopt dit allemaal? Dan ben jij de moderne leider die we zoeken.

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Algemene kennis van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving;
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Geloof in motiverend leiderschap;
  • Geloof in dat iedereen er mag zijn.

Wat bieden we jou?

  • Een baan bij een werkgever die de ambitie heeft om binnen nu en 5 jaar uitgeroepen te worden tot ‘Best place to work’. Daar mag je dus best wat van verwachten!
  • Een baan dus, waar je energie van krijgt. Ok, klinkt een beetje over de top maar dit is toch echt het doel dat we nastreven met het unieke WorkLifeDesign-programma dat je via ons gaat volgen. We vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in je werk.
  • Je krijgt van ons in eerste instantie een contract voor 6 maanden voor tenminste 24 uur (meer is bespreekbaar). Mocht na deze 6 maanden blijken dat het goed klikt zullen we niet schromen om je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.
  • Het spreekt voor zich dat je van ons een marktconform salaris ontvangt maar we benoemen het toch maar even.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

""