/ Zo wil je werken

Jeugdzorginstelling in Drenthe

Orthopedagoog Generalist

Sector:

Als Orthopedagoog Generalist bied jij kinderen en jongeren tot 23 jaar hulp bij (traumatische) ervaringen. Samen met andere disciplines ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de juiste behandelplannen. Ook ben jij als Orthopedagoog Generalist gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en jongeren, zowel individueel als in groepsverband. In bepaalde gevallen zal er ook gezinstherapie aangeboden worden. Daarnaast draag je jouw kennis met betrekking tot de cliënten niet alleen over aan het team, maar ook aan andere zorgverleners binnen de eerste lijn. Het verlenen van supervisie aan mede behandelaars behoort ook tot je taken en je bent bereidt om mee te denken aan zorginhoudelijke beleidsvormen.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde opleiding Orthopedagoog Generalist
  • Je hebt ervaring met kind en jeugd en de bijbehorende complexe problematiek

Wat bieden we jou?

  • Een fantastisch leven en een baan waar je energie van krijgt! Ok, klinkt een beetje over de top misschien maar dit is toch echt het doel dat we nastreven met het unieke WorkLifeDesign-prgramma dat je via ons gaat volgen.
  • Een baan bij een werkgever die de ambitie heeft om binnen nu en 5 jaar uitgeroepen te worden tot ‘Best place to work’. Daar mag je dus heel wat van verwachten!
  • Je krijgt van ons in eerste instantie een contract voor 6 maanden voor tenminste 24 uur (meer is bespreekbaar). Mocht na deze 6 maanden blijken dat het goed klikt zullen we niet schromen om je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.
  • Het spreekt voor zich dat je van ons een marktconform salaris ontvangt maar we benoemen het toch maar even.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

""