/ Zo wil je werken

Basisschool in Friesland

Leerkracht groep 7/8

Sector: Onderwijs

Jij bent een échte bovenbouwleerkracht en wij hebben voor jou de échte bovenbouwuitdaging. Groep 7/8 kan niet wachten om hun nieuwe juf of meester te ontmoeten. Laten we in contact komen en kijken naar je mogelijkheden!

Misschien kun jij je het nog herinneren als de dag van gisteren of misschien zit het toch niet meer zo vers in je geheugen: de laatste schooljaren op de basisschool. De leerlingen behoren nu officieel tot de ‘bovenbouw’. Wow, dat klinkt stoer! In groep 7 staat het Verkeersexamen centraal, in groep 8 leggen de leerlingen het langverwachte Cito-toets traject af! Verder de focus op de spelling -en grammatica van woorden en zinnen. Deze bovenbouw schooljaren bevatten alle aspecten om de leerlingen klaar te stomen voor de spannende volgende stap: het Voortgezet Onderwijs. Deze groep 7/8 kan jouw hulp hierin dus goed gebruiken.

Over de functie

Voor een school in de omgeving van Hardegarijp zijn wij per december op zoek naar een leerkracht groep 7/8. Het gaat om een functie voor 0,8 tot 1,0 fte. Het is een eis dat je ervaring hebt met de bovenbouw klassen. Het gaat om een reguliere functie.

Wat vragen we van jou?

• Je beschikt over een Pabo-diploma (harde eis!);
• Je bent per december 2019 beschikbaar;
• Je bent beschikbaar minimaal 0,8 fte;
• Je hebt affiniteit met het onderwijs aan kinderen van 10 – 12 jaar;
• Je bent op zoek naar een werkgever die jou ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling;
• Je kenmerkt jezelf als een werknemer waar je collega’s op kunnen bouwen en vertrouwen.

Wat bieden we jou?

• Een baan bij een werkgever die de ambitie heeft om binnen nu en 5 jaar uitgeroepen te worden tot ‘Best place to work’. Daar mag je dus best wat van verwachten!
• Een baan dus, waar je energie van krijgt. Ok, klinkt een beetje over de top maar dit is toch echt het doel dat we nastreven met het unieke WorkLifeDesign-programma dat je via ons gaat volgen. We vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in je werk.
• Je krijgt van ons in eerste instantie een contract voor 6 maanden voor tenminste 24 uur (meer is bespreekbaar). Mocht na deze 6 maanden blijken dat het goed klikt zullen we niet schromen om je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.
• Het spreekt voor zich dat je van ons een marktconform salaris ontvangt maar we benoemen het toch maar even.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

""