/ Zo wil je werken

Een opleider uit Sappemeer

Instructeur/ leerlingbegeleider Bouw

Sector: Onderwijs

Voor een opleidingsbedrijf uit Sappemeer zijn we in de regio Stadskanaal op zoek naar een instructeur/leerlingbegeleider bouw (0,8 – 1,0 fte). Je gaat zowel je kennis vanuit de bouwwereld overdragen aan de jeugd van tegenwoordig en de leerlingen begeleiden die met de BBL opleiding bezig zijn. Het gaat dus om een combinatie van lesgeven en leerlingbegeleiding.

Geen onderwijservaring? Geen probleem. Het gaat erom dat je energie krijgt van het opleiden van jongeren richting de bouw. Dat je de klik kunt creëren met deze doelgroep en dat je ze op coachende wijze met je meeneemt in de kennis en ervaringen die je hebt opgedaan in de bouwwereld. Uiteindelijk heb je wel een pedagogisch didactische aantekening (PDA) nodig en die kun je gaan behalen via de organisatie waarin je gaat werken. Ook zal je de contacten met de bouwbedrijven gaan onderhouden en zal je leerlingen gaan bezoeken die bij deze bouwbedrijven aan de slag zijn. Om ze de aandacht te geven die ze verdienen.

Wat vragen wij van jou?
• Je voelt je als een vis in het water binnen de bouwwereld;
• Je hebt een aantal jaar ervaring in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman;
• Je bent een coach in hart en nieren;
• Je hebt een netwerk binnen de bouw of bent bereid dit netwerk flink uit te breiden;
• Je kunt makkelijk leerlingen (jongeren) met je meenemen op sleeptouw;
• Je ben bereid om je pedagogisch didactische aantekening te behalen;
• Je denkt in kansen en mogelijkheden, het glas is bij jou altijd halfvol;

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

""Geen onderwijservaring? Geen probleem. Het gaat erom dat je energie krijgt van het opleiden van jongeren richting de bouw.""