/ Zo wil je werken

Zorginstelling in Groningen

Forensisch Orthopedagoog

Sector: Sociaal Domein

We zoeken een speleoloog die door kan dringen tot de kern van de cliënt en niet opgeeft voordat hij/zij dit heeft bereikt. Omdat onder de rotslaag van problemen, altijd een mens zit. Misschien loop je wel eens een buts op tijdend je expeditie, maar dat geeft niet. Het hervinden van dat mens is het waard. Dáarom ben jij forensisch orthopedagoog geworden.

Ben jij dat?

Dan heb je een heftig beroep! Dat weet je. Er zullen tegenslagen zijn en trajecten die als stroop aanvoelen. Je cliënten zijn onvoorspelbaar en een aantal van hen zit in het begin helemaal niet op je te wachten. Maar je bent wel hun laatste strohalm. Ze hebben vaak niets meer te verliezen, maar des te meer te winnen. En dat laatste houd je altijd in het oog. Dat is waar je het voor doet.

De werkgever is een zorginstelling die zich onder andere bezig houdt met het begeleiden van mensen met complexe en meervoudige problematiek. De instelling is gespecialiseerd op gebied van begeleiding aan zorgmijders en veelplegers. Vaak gaat de problematiek gepaard met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen.

Geen enkele werkdag zal dus hetzelfde zijn. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Een inspirerend multidisciplinair team van regiebehandelaren staat klaar om je op te vangen. Meer weten immers meer dan één. Samen wordt gekeken naar het behandelbeleid en de op te pakken taken. Samen zorgen jullie ervoor voor dat de uitgezette behandellijnen worden gevolgd. Regelmatig wordt je specialisme aangesproken en wordt je diagnostisch of therapeutisch ingezet. Dit laatste altijd met oog voor jouw specifieke kwaliteiten en competenties.

Wat vragen we van jou?
• Afgestudeerd als basispsycholoog en/of orthopedagoog;
• Affiniteit met forensisch werken;
• Zin om in een dynamische werkomgeving te werken;
• Samenwerker puur sang;
• Je kan tegen een stootje;
• Gezonde dosis humor en relativeringsvermogen ;
• Professionele werkhouding;
• Geloof in dat iedereen er mag zijn.

Wat bieden we jou?
• Een baan bij een werkgever die de ambitie heeft om binnen nu en 5 jaar uitgeroepen te worden tot ‘Best place to work’. Daar mag je dus best wat van verwachten!
• Een baan dus, waar je energie van krijgt. Ok, klinkt een beetje over de top maar dit is toch echt het doel dat we nastreven met het unieke WorkLifeDesign-programma dat je via ons gaat volgen. We vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in je werk.
• Je krijgt van ons in eerste instantie een contract voor 6 maanden voor tenminste 24 uur (meer is bespreekbaar). Mocht na deze 6 maanden blijken dat het goed klikt zullen we niet schromen om je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.
• Het spreekt voor zich dat je van ons een marktconform salaris ontvangt maar we benoemen het toch maar even.

Jij bent echt een doorzetter, want je hebt de hele tekst gelezen. : ) We hebben je nodig. Vul je hieronder je gegevens in? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

""