/ Zo wil je werken

School in provincie Groningen

Docent Natuurkunde

Sector: Onderwijs

Hoe ons universum werkt, is voor veel leerlingen een zeer complex vraagstuk. Natuurlijk weten zij dat een bal naar beneden valt door zwaartekracht, maar wat is dat dan? En waar komt dat vandaan? Als docent natuurkunde weet jij dat overal een antwoord op te vinden is. Als je maar blijft zoeken. Ook jij ontdekt iedere dag nog nieuwe dingen. Met deze onderzoekende houding en gedrevenheid om tot zoveel mogelijk antwoorden te komen, het ingewikkelde steeds wat begrijpelijker te maken, weet jij als docent natuurkunde jonge mensen te activeren deze houding over te nemen. Met jouw kennis en kunde als basis, leren leerlingen hoe alles uiteindelijk een logische verklaring heeft.

Voor een school in de provincie Groningen zijn wij per direct op zoek naar een docent Natuurkunde. Het betreft een functie voor 0,4 – 0,6 fte. Je gaat lesgeven aan 2e en 3e klassen havo en vwo. Het gaat om een reguliere functie tot aan het einde van het schooljaar, met kans op verlening voor het nieuwe schooljaar.

Wat vragen we van jou?

• Een 2e graads bevoegdheid voor het vak natuurkunde (of in opleiding hiervoor);
• Je hebt (recente) werk- en/of stage ervaring binnen de functie als docent;
• Beschikbaar voor minimaal 0,4 tot 0,6 fte;
• Passie voor natuurkunde en onderwijs.

Wat bieden we jou?

• Een baan bij een werkgever die de ambitie heeft om binnen nu en 5 jaar uitgeroepen te worden tot ‘Best place to work’. Daar mag je dus best wat van verwachten!
• Een baan dus, waar je energie van krijgt. Ok, klinkt een beetje over de top maar dit is toch echt het doel dat we nastreven met het unieke WorkLifeDesign-programma dat je via ons gaat volgen. We vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in je werk.
• Je krijgt van ons in eerste instantie een contract voor 6 maanden voor tenminste 24 uur (meer is bespreekbaar). Mocht na deze 6 maanden blijken dat het goed klikt zullen we niet schromen om je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.
• Het spreekt voor zich dat je van ons een marktconform salaris ontvangt maar we benoemen het toch maar even.

 

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

""