/ Zo wil je werken

Een school in de provincie Groningen

Docent Bouw, Wonen en Interieur - Schooljaar 2020/2021

Sector: Onderwijs

Als docent Bouw, Wonen en Interieur ben jij een inspiratiebron voor de creatieve leerlingen. Dit komt door jouw brede kennis van o.a. houtbewerking, metselen, schilderen- en tekenen. Het vernieuwende voortgezet onderwijs biedt nieuwe profielen aan waaronder Bouw, Wonen en Interieur. Wij zijn daarvoor op zoek naar een docent met een (bijna) afgeronde tweedegraads lesbevoegdheid . Je gaat lesgeven aan de 3e en 4e klassen van vmbo basis- en kader. 

Er wordt veel van je verwacht als docent BWI. Vanuit dit profiel worden de leerlingen opgeleid tot een beroep in de bouw, als meubelmaker, als scheepsbouwer of als intieurontwerper. De leerlingen krijgen les in een praktijklokaal waarbij er in- en aan een echt woonhuis gewerkt wordt. Als docent ben je erg handig en weet jij hoe je de leerlingen goed kan opleiden. Wil jij graag meer weten over deze functie en ben je per direct of juist op zoek naar een nieuwe baan voor het volgende schooljaar? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor een school in de provincie Groningen. Zijn wij op zoek naar een (bijna) bevoegd docent BWI. Het betreft een functie voor minimaal 0,4  fte. maar de voorkeur gaat uit naar iemand die 1,0 fte beschikbaar is.  Je gaat lesgeven aan 2e en 3e klassen vmbo bb en kb. Het gaat om een reguliere functie. De school heeft een prachtig nieuw gebouw met nog mooiere praktijk lokalen. In deze lokalen ga je samen met minimaal 1 instructeur de lessen verzorgen, waarbij jij eindeverantwoordelijk bent voor het afnemen van de examens. 

Functie eisen

  • Een 2e  graads bevoegdheid  (of bent in de afrondde fase van je opleiding);
  • Je hebt (recente) werk- en/of stage ervaring binnen de functie als docent bwi;
  • Beschikbaar voor minimaal 0,4; 
  • Passie voor BWI en onderwijs.

Wat bieden wij jou

  • Een baan bij een werkgever die de ambitie heeft om binnen nu en 5 jaar uitgeroepen te worden tot ‘Best place to work’. Daar mag je dus best wat van verwachten
  • Een baan dus, waar je energie van krijgt. Ok, klinkt een beetje over de top maar dit is toch echt het doel dat we nastreven met het unieke WorkLifeDesign-programma dat je via ons gaat volgen. We vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in je werk.
  • Je krijgt van ons in eerste instantie een jaarcontract tenminste 24 uur (meer is bespreekbaar). Mocht na dit jaar blijken dat het goed klikt zullen we niet schromen om je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. Indien je voorkeur er naar uit gaat om rechtstreek bij de school in dienst te treden.
  • Het spreekt voor zich dat je van ons een marktconform salaris ontvangt maar we benoemen het toch maar even.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

""