/ Zo wil je werken

Gemeentelijke opdrachtgever in Groningen

Casemanager Jeugd Groningen

Sector:

Één van onze gemeentelijke opdrachtgevers in Groningen is op zoek naar een Casemanager Jeugd. Ben jij dat? Lees dan snel verder, we hebben je nodig.

Stel: Jij bent, als casemanager Jeugd, regievoerder en onderdeel van het gebiedsteam waarin meerdere disciplines op gebied van jeugdhulp samenkomen. Je bent verantwoordelijk voor het indiceren van hulpbehoeften van jongeren in het kader van de Jeugdwet. Je geeft informatie en advies aan cliënten over de diverse voorzieningen. Door middel van keukentafelgesprekken achterhaal je de vraag achter de vraag en stel een analyse en de bijbehorende beschikking op. Dit doe je in samenwerking met de zorgaanbieder, de maatschappelijke partijen en je collega’s binnen het sociaal domein. Daarbij kleur je soms buiten de lijntjes, want jouw cliënten passen niet altijd in de one-size-fits-all zorg die voor handen is.

Resultaat: Gelukkige cliënten die dankzij jou hun weg kunnen vinden binnen het complexe zorgnetwerk. Gewoon doordat je hen ziet en begrijpt wat zij nodig hebben om zich zelf te kunnen redden. Er wacht hen weer een heldere toekomst. En jij komt elke avond moe maar zeer voldaan thuis.

En er zit groei in, want binnen het gebiedsteam weet jij jezelf verder te ontwikkelen tot Generalist Jeugdhulp.

Mooie droom, he? Dit is er eentje die werkelijkheid kan worden. Lees je verder?

Wat vragen we van jou?
• Een werkhouding die past bij een detacheerder die de boel eens flink wil opschudden;
• Een afgeronde relevante HBO-opleiding (bijvoorbeeld Social Work);
• Een SKJ-registratie;
• Ervaring binnen de jeugdhulp;
• Ervaring binnen gemeenten is een pré;
• De wil om het verschil te maken;
• Geloof in dat iedereen er mag zijn.

Wat bieden we jou?

• Een baan bij een werkgever die de ambitie heeft om binnen nu en 5 jaar uitgeroepen te worden tot ‘Best place to work’. Daar mag je dus best wat van verwachten!
• Een baan dus, waar je energie van krijgt. Ok, klinkt een beetje over de top maar dit is toch echt het doel dat we nastreven met het unieke WorkLifeDesign-prgramma dat je via ons gaat volgen. We vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in je werk.
• Je krijgt van ons in eerste instantie een contract voor 6 maanden voor tenminste 24 uur (meer is bespreekbaar). Mocht na deze 6 maanden blijken dat het goed klikt zullen we niet schromen om je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.
• Het spreekt voor zich dat je van ons een marktconform salaris ontvangt maar we benoemen het toch maar even.

Maken we samen deze droom waar? Laat je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wij gunnen iedereen een baan waar je energie van krijgt. Met dat doel voor ogen detacheren wij professionals binnen het sociaal domein. Wij geloven dat mensen die bewust bezig zijn met het waarmaken van hun werk- en levensambities over meer energie beschikken dan mensen die dat niet doen. Hierdoor zijn deze mensen gelukkiger, productiever, weerbaarder en minder vaak ziek. Daarom bieden wij al onze professionals een uniek WorkLifeDesign-programma. Tijdens dit programma worden samen met een ervaren coach werk- en levensambities in kaart gebracht en wordt er een concreet plan gemaakt om deze ambities waar te maken. We coachen onze professionals maandelijks bij de uitvoering van dit plan en zo garanderen we hen een leven waarbij werk- en levensdoelstellingen worden waargemaakt. Zo wil je toch werken?

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

""We kijken niet alleen naar de ervaring van iemand maar zeker ook naar de ambities van iemand. Dat vinden wij belangrijk om mensen ook voor langere tijd aan ons te kunnen binden""