/ Zo wil je werken

Gemeente in Noord Nederland

Teamleider Participatie

Sector:

Voor een gemeente in het noorden van het land zijn wij op zoek naar een Teamleider Participatie voor de tactische en operationele aansturing van een groot team enthousiaste medewerkers die gezamenlijk uitvoering geven aan de Participatiewet. Dit betekent dat de functionele aansturing zal liggen bij andere collega’s. Jij geeft hiërarchisch leiding en draagt de integrale verantwoordelijkheid voor het team. We zoeken daarbij een ervaren teamleider die uitblinkt in dienend leiderschap en over probleemoplossend vermogen beschikt. Naast het geven van leiding behoren taken als het onderhouden van relaties en netwerken, Het opstellen van managementinformatie en het vertalen van relevante maatschappelijke en politieke ontwikkeling naar beleid tot jouw verantwoordelijkheden.

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Algemene kennis van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving;
  • Ervaring in een soortgelijke functie

Wat bieden we jou?

  • Een fantastisch leven waar jouw werk- en levensambities worden waargemaakt! Stoere woorden maar dat is wel het doel dat we na streven met het unieke WorkLifeDesign-programma dat je naast je werk bij ons gaat volgen.
  • Een contract voor 6 maanden. Bij gebleken geschiktheid zullen we na deze periode niet schromen om je een contract voor onbepaalde tijd te geven.
  • Een leaseauto, laptop en telefoon behoren tot de standaarduitrusting.
  • Het lijkt ons logisch dat je bij ons een marktconform en concurrerend salaris krijgt maar we benoemen het toch maar even.

 

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

"'Deze organisatie is volop in beweging. Er ligt een prachtige uitdaging te wachten!'"