/ Zo wil je werken

Gemeente in Groningen

Ervaren WMO Consulent

Sector:

Voor een Gemeente in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren WMO-consulent. Samen met jouw collega’s biedt je ondersteuning aan de inwoners van deze gemeente, die hulp nodig hebben op het gebied van zorg. Dit begint bij het inventariseren van de ondersteuningsbehoefte en het meedenken over oplossingen. Uiteindelijk resulteert dit in het indiceren van een maatwerkvoorziening. Belangrijke taken hier binnen zijn het informeren en adviseren van klanten op het gebied van oplossingen en mogelijkheden in het kader van WMO. Je inventariseert de klantsituatie middels keukentafelgesprekken volgens de kanteling en achterhaalt de ondersteuningsbehoefte en de eigen (on)mogelijkheden van klanten.

Indiceren, adviseren, selecteren en realiseren over individuele voorzieningen zijn ook taken die jij uitvoert. Je legt verbindingen in complexe situaties binnen de gemeentelijke domeinen (werk, zorg, jeugd) en stemt af met ketenpartners. Tevens stel je rapportages en beschikkingen op en verstrek je informatie en advies en wijs je klanten zo nodig door.

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring als WMO Consulent
  • Gemeentelijke ervaring
  • Ervaring met het stellen van indicaties
  • Werken volgens “De Kanteling”
  • Ervaring met begeleidingsindicatie

Wat bieden we jou?

*een fantastisch leven waarbij werk- en levensambities worden waargemaakt! Dit zijn misschien wat stoere woorden maar dit is toch echt het doel dat we na streven met het unieke WorkLifeDesign-programma dat je via ons gaat volgen.

*Een contract voor 32 uur per week tot in eerste instantie 31-12-2019. Klikt het van beide kanten (en daar gaan wij in ieder geval alles aan doen) dan zullen we niet twijfelen om je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.

*Dat je bij ons een marktconform salaris gaat verdienen lijkt ons logisch maar we benoemen het toch maar eventjes.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wijs je (ex-)collega's, studiegenoten buurmannen en andere kanjers ook nog even op deze functie?

""