Interne vacatures: kom werken bij Subyt Detachering!

Ben je recruiter, consultant of accountmanager? Wil jij professionals in de onderwijssector of het sociaal domein helpen een werkomgeving te vinden waar ze kunnen groeien en bloeien? Subyt Detachering maakt het verschil in die sectoren waar de werkdruk het hoogst ligt. Als jij net als wij graag de verwachtingen overtreft en durft te denken in vraag en aanbod zoeken we jou.

Subyt zoekt groeit en zoekt recruiters. Bekijk de interne vacatures en wie weet help jij binnenkort professionals aan een baan waar zij gelukkig van worden. Subyt werkt aan de hand van de WorkLife Design-methode. We coachen interne en externe werknemers in hun ontdekking van de perfecte balans in leven én werk. Ons motto: zo wil je werken

We bieden een professionele omgeving waar werkplezier en persoonlijke groei voorop staat.  Wil jij ook werken in de detachering en zoek jij een baan waar je energie van krijgt? Bekijk onze interne vacatures.

Recruiter

Bas Kingma

Heb je toch nog vragen?
Bel of mail me dan even

+31 (0) 641054593

onderwijs@subyt.nl

Nieuwsbrief

Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures.