/ Zo wil je werken


Laten we even kennismaken!

Wij gunnen iedereen een baan waar je energie van krijgt. Met dat doel voor ogen detacheren wij professionals binnen het sociaal domein. Wij geloven dat mensen die bewust bezig zijn met het waarmaken van hun werk- en levensambities over meer energie beschikken dan mensen die dat niet doen. Hierdoor zijn deze mensen gelukkiger, productiever, weerbaarder en minder vaak ziek. Daarom bieden wij al onze  professionals een uniek WorkLifeDesign-programma. Tijdens dit programma worden samen met een ervaren coach werk- en levensambities in kaart gebracht en wordt er een concreet plan gemaakt om deze ambities waar te maken. We coachen onze professionals maandelijks bij de uitvoering van dit plan en zo garanderen we hen een leven waarbij werk- en levensdoelstellingen worden waargemaakt. Zo wil je toch werken? Dus… laten we even kennismaken!

Birgit van der Tuuk

Recruiter Onderwijs

Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen de detacheringsbranche waarbij ik voornamelijk actief geweest ben binnen de prachtig onderwijssector. Recentelijk heb ik na lang wikken en wegen ervoor gekozen om mijn passie te gaan volgen. Al vanaf jongs af aan had ik namelijk de droom om zelf juf te worden. Om deze reden heb ik dan ook besloten zelf alsnog te starten met de lerarenopleiding. Hiermee start ik in februari 2020. Deze opleiding ga ik combineren met mijn rol binnen Subyt, want wat is er nou leuker dan als toekomstig lerares dagelijks met leraren en scholen in contact te zijn.  Vanuit Subyt hebben wij het doel om voor meer energieke medewerkers in de publieke sector te zorgen. Als recruiter bij Subyt help ik dan ook graag iedereen aan een baan binnen het onderwijs waar je veel energie van krijgt. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Of wil je graag meer over dit onderwerp horen. Dan staat de koffie voor je klaar! Hopelijk spreek ik je snel! 

Je kunt me vinden op:

Frank Schieving

Consultant Onderwijs

Ik heb in verschillende organisaties gemerkt dat de wens groot is om energieker te werken, maar dat men vast blijft zitten in bepaalde patronen. Men wil graag de betrokkenheid en bevlogenheid binnen de organisatie verhogen, maar weet vaak niet hoe dit te organiseren. Om deze patronen te doorbreken zal je het zelf anders moeten doen en bewust moeten kijken naar factoren binnen je werk die ervoor zorgen dat je je batterij ook weer kunt opladen.

Als leidinggevende heb ik gewerkt met teams en heb veel geleerd omtrent dit onderwerp. Ik ben van mening dat leidinggevenden een hele belangrijke rol hebben in het verhogen van het energielevel van teams. Door je medewerkers ruimte te geven om zelf te kunnen bepalen hoe ze willen werken, zal het energielevel stijgen. Vanuit Subyt hebben wij het doel energieke medewerkers in de publieke sector te detacheren. Ik help zowel kandidaat als werkgever met dit onderwerp en zal mij gaan richten op de onderwijssector. Ben je geïnteresseerd geraakt in dit onderwerp? Laat het me weten!

Je kunt me vinden op:

René Grünewald

Consultant

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan in verschillende organisaties van klein tot groot en zowel profit als nonprofit. Ik heb zo kunnen zien en ervaren hoe belangrijk energieke medewerkers voor een organisatie zijn. Energieke medewerkers bepalen het succes van de organisatie! Recent onderzoek wijst uit dat het aantal energieke medewerkers binnen de publieke sector laag is. Ik ga dit veranderen! Wil je weten hoe? Neem contact met mij op.

Je kunt me vinden op:

Bas Kingma

Eigenaar/ consultant

Ik gun iedereen een baan die energie geeft en geloof dat de formule voor een baan die energie geeft eenvoudig is. Helaas blijkt het hebben van een baan die energie geeft voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid want recent onderzoek wijst uit dat het aantal energieke medewerkers binnen de publieke sector laag is. Met Subyt werken we er elke dag hard aan om daar verandering in te brengen.

Ik heb jarenlang als commercieel directeur gewerkt bij een grote uitzendorganisatie en op deze manier veel ervaring op kunnen doen met het aansturen van teams. Hierdoor heb ik een eigen visie kunnen ontwikkelen op het creëren van energie en betrokkenheid op de werkvloer. Een prachtig onderwerp waar ik het graag met je over heb, dus.. binnenkort tijd voor koffie?

Je kunt me vinden op: